Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Калимон, Марта-Марія Володимирівна

К списку авторов

Калимон, Марта-Марія Володимирівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0


Сучасні досягнення харчової науки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Сучасні досягнення харчової науки: навч. посіб.
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-68-3


Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2


Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025