Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6


Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Красноусов, Андрій Володимирович
Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Особливості переробних технологій в органічному виробництві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Особливості переробних технологій в органічному виробництві: матер. наук.-практ. семінару, 16 травня 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-347-8


Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. , 12-14 листопада 2014 р.
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-341-6


Моніторинг фінансових результатів підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Андросова, Тетяна Василівна
Моніторинг фінансових результатів підприємств роздрібної торгівлі: монографія
Лідер, 2014 г.
ISBN 978-966-2732-24-5


 Маркетингове планування в підприємствах ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлова, Марія Володимирівна
Маркетингове планування в підприємствах ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чатченко, Ольга Євгенівна
Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування підприємницького потенціалу в підприємствах торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бубенець, Ірина Георгіївна
Формування підприємницького потенціалу в підприємствах торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування системи соціального маркетингу підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Оксана Олегівна
Формування системи соціального маркетингу підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Багатотомне видання

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній


Управління маркетинговим потенціалом підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Артеменко, Станіслав Вікторович
Управління маркетинговим потенціалом підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гафуров, Олег Вікторович
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія маффінів оздоровчого призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Технологія маффінів оздоровчого призначення: монографія
Технологічний Центр, 2015 г.
ISBN 978-966-97466-5-8


Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Управління вартістю підприємства: оцінка та формування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лісніченко, Олена Олександрівна
Управління вартістю підприємства: оцінка та формування: автореф. дис. … канд. техн. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Управління конкурентними перевагами підприємства: вітчизняний та міжнародний досвід
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорна, Марина Віталіївна
Управління конкурентними перевагами підприємства: вітчизняний та міжнародний досвід: монографія
Лідер, 2015 г.
ISBN 978-966-2732-38-2


Стратегічний розвиток торговельного підприємства в умовах невизначеності зовнішнього середовища
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Литвинов, Олександр Ігорович
Стратегічний розвиток торговельного підприємства в умовах невизначеності зовнішнього середовища: автореф.дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р., м. Харків-Мелітополь-Кирилівка
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-369-0


Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025