Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крамаренко Дмитро Павлович
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колесник Аліна Олексіївна
Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складо...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
М'ячикова Ніна Іванівна
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Желєва, Тетяна Сергіївна
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної...: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дроменко, Олена Борисівна
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоварова, Ольга Павлівна
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Омельченко, Світлана Борисівна
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подворчан Дмитро Євгенійович
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: 05.18.16, автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васильєва Олена Олександрівна
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Перцевой, Микола Федорович
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котляр, Олег Володимирович
Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
Технологія напіфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гурський, Петро Васильович
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025