Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Степанькова, Галина Вячеславівна
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Степанькова, Галина Вячеславівна
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Формування стратегії адаптації підприємств торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Формування стратегії адаптації підприємств торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Маловичко, Світлана Вікторівна
Теорія та методологія управління електронною торгівлею підприємств: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Маловичко, Світлана Вікторівна
Теорія та методологія управління електронною торгівлею підприємств: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сабадаш, Сергій Михайлович
Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Сабадаш, Сергій Михайлович
Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Жилякова, Олена Валеріївна
Формування антикризової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Жилякова, Олена Валеріївна
Формування антикризової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тихонченко, Руслан Сергійович
Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Тихонченко, Руслан Сергійович
Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Соболев, Володимир Львович
Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Соболев, Володимир Львович
Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Колесник, Вікторія Валентинівна
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Колесник, Вікторія Валентинівна
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній