Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | вперед >>
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанькова, Галина Вячеславівна
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


  Формування стратегії адаптації підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Формування стратегії адаптації підприємств торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Теорія та методологія управління електронною торгівлею підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маловичко, Світлана Вікторівна
Теорія та методологія управління електронною торгівлею підприємств: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарек, Каріна Вікторівна
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадаш, Сергій Михайлович
Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування антикризової стратегії підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жилякова, Олена Валеріївна
Формування антикризової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тихонченко, Руслан Сергійович
Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соболев, Володимир Львович
Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


  Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колесник, Вікторія Валентинівна
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Олена Олександрівна
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025