Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Селютін, Сергій Вікторович
Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волосов, Анатолій Михайлович
Формування конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах євроінтеграції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. учених, 24 січня 2019 р., Україна, м. Львів, тези...
Львів. торг.-екон. ун-т, 2019 г.
ISBN 978-617-602-236-7


Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Самойчук, Кирило Олегович
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Формування системи маркетингу закладів вищої освіти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жегус, Олена Валентинівна
Формування системи маркетингу закладів вищої освіти: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Облік і аналіз реалізації товарів в підприємствах торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Носач, Наталія Михайлівна
Облік і аналіз реалізації товарів в підприємствах торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Татар, Лариса Василівна
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Применко, Владислав Геннадійович
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Значек, Рафаела Рафаелівна
Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Методологія внутрішнього аудиту в системі управління торговельними підприємствами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семенець, Аліна Олександрівна
Методологія внутрішнього аудиту в системі управління торговельними підприємствами: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Геліх, Анна Олександрівна
Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цихановська, Ірина Василівна
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко, Тетяна Миколаївна
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Облік і аудит операцій підприємства з цінними паперами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Порсюрова, Ірина Петрівна
Облік і аудит операцій підприємства з цінними паперами: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кашперська, Анастасія Іванівна
Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новік, Ганна Вікторівна
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шуміло, Ольга Станіславівна
Управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025