Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман, І. В.

К списку авторов

Сирохман, І. В.

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | вперед >>
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: тести. з навч. дисціпліни, для студ. спец. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємство" ден. і заоч. форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: метод. рек. до самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: збірник тест. завдань: для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навч.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Гігієна і санітарія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Гігієна і санітарія: тест. завдання для студ. усіх форм навч. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Гігієна та санітарія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Гігієна та санітарія: завдання та метод. вказівки до самостійної роботи, питання для контролю знань студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ &quot;Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари": завдання, метод. вказівки і тести до виконання самост. роботи студ. напряму підготовки 6. 030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ &quot;Зерноборошняні товари&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари": завдання, метод. вказівки і тести до виконання самост. роботи студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: завдання та метод. вказівки до лаб. робіт: для студ. товарознавчо-комерційного ф-ту напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ &quot;Жирові продукти&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти": завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести для студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво (ден....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Гігієна і санітарія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Гігієна і санітарія: інд. навч.-дослідні ситуаційні завд. для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Дослідна робота. Навчально-дослідний комплекс завдань до самостійної та індивідуальної роботи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Дослідна робота. Навчально-дослідний комплекс завдань до самостійної та індивідуальної роботи: для студ. ф-ту заоч. освіти напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до написання та оформлення курсових робіт: для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (денна та...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продуктів тваринного походження. Розділ &quot;Жирові товари&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продуктів тваринного походження. Розділ "Жирові товари": індивід. навч.-дослідні завдання для самост. роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство і торговельне...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів. Розділи &quot;Фрукти, овочі та продукти їхньої переробки&quot;. &quot;Жиров...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "Фрукти, овочі та продукти їхньої переробки". "Жиров...: завдання для самост. та контрол. роботи студ. (паперовий та електронний варіанти ( ф-ту заоч....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження. Розділ &quot;Молоко і молочні товари&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження. Розділ "Молоко і молочні товари": індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. (паперовий та електронний варіанти) напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи &quot;Технологія борошняних кондитерських та х...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студ. напряму підготов....
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи &quot;Технологія борошняних кондитерських та х...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...: завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


Основи кулінарної майстерності
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи кулінарної майстерності: кредит.-модул. система орг. навч. процесу, завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести, для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Гігієна харчування з основами нутриціології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Гігієна харчування з основами нутриціології: завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми рефератів, питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025