Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : НУХТ

К списку издательств

НУХТ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | вперед >>
Менеджмент
Недоступно
 0 из 1
Книга

Менеджмент: Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контр. роботи для студ. спец. 6.050100 "Економіка і право", "Маркетинг", "Фінанси" денної, заоч.,...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Менеджмент персоналу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Менеджмент персоналу: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання самост. роботи для студ. спец. 8.050107 "Економіка підприємства", "Економіка і право", 8.050108 "Маркетинг" ден. форми...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи визначення нешкідливості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів: Метод. вказ. до викон. лаборат. робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Методи контролю харчових виробництв: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025