Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підприємства громадського харчування
Рубрики
--> Підприємства громадського харчування
Рубрика
Назва:
Підприємства громадського харчування
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 3
Книга
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...: для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування,...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Могильный Михаил Петрович
Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспектив...
ДеЛи принт, 2004 г.
ISBN 5-943430-59-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Радченко Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. вузов
Серія:
Среднее профессиональное образование
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03182-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Організація торгівлі і ресторанного господарства: Метод. вказівки і завдання до виконання контрольноъ роботи для студ. 4 курсу ф-ту заоч. освіти спец. 6.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Акопян Альберт М.
Пиццерия "под ключ"
Серія:
Энциклопедия ресторатора
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.
ISBN 5-9817601-0-9