Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрика

Назва:
 
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу імпульсної гомогенізації молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паляничка, Надія Олександрівна
Вдосконалення процесу імпульсної гомогенізації молока: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрельченко, Людмила Василівна
Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вербицький, Сергій Борисович
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із т...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мізнік Лариса Миколаївна
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із т...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зотова, Ірина Олександрівна
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Андрій Олександрович
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлова, Світлана Володимирівна
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Еволюція віброакустичних характеристик картоплечисток підприємств харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кіріченко Віталій Олександрович
Еволюція віброакустичних характеристик картоплечисток підприємств харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Екстрагування кави у мікрохвильовому апараті безперервної дії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левтринська, Юлія Олегівна
Екстрагування кави у мікрохвильовому апараті безперервної дії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних парам...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пащенко, Богдан Сергійович
Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних парам...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


 Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Іноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комб...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Терзієв, Сергій Георгійович
Іноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комб...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Миколів, Іван Михайлович
Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу масообміну в повних колонах циклічної дистиляції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бедрик, Олеся Володимирівна
Інтенсифікація процесу масообміну в повних колонах циклічної дистиляції: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу періодичного екстрагування за допомогою низькочастотних механічних коливан...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова Наталія Вікторівна
Інтенсифікація процесу періодичного екстрагування за допомогою низькочастотних механічних коливан...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бурлака, Тетяна Василівна
Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Олександр Іванович
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коцюбанський, Андрій Миколайович
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікування процесів екстрагування при виробництві олії із сої та ріпаку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коляновська, Людмила Миколаївна
Інтенсифікування процесів екстрагування при виробництві олії із сої та ріпаку: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Світлана Михайлівна
Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Комбіновані способи сушіння зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воскресенська, Олена Володимирівна
Комбіновані способи сушіння зернових продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Анохіна Катерина Володимирівна
Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дахов, Олександр Геннадійович
Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шпак, Максим Сергійович
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025