Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продуктів харчування

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія продуктів харчування

Рубрика

Назва:
 
Технологія продуктів харчування  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | вперед >>
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Столярчук, Валентина Миколаївна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Серік Максим Леонідович
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Неіленко, Сергій Михайлович
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крамаренко Дмитро Павлович
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Слащева Аліна Вячеславівна
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колесник Аліна Олексіївна
Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кістк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоварова, Ольга Павлівна
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подворчан Дмитро Євгенійович
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Васильєва Олена Олександрівна
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гурський, Петро Васильович
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романенко, Роман Петрович
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко Наталя Геннадіївна
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Положишникова Людмила Олександрівна
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горальчук Андрій Богданович
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Трощий Тетяна Володимирівна
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної екологічної цінності і гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Козлова, Світлана Леонідівна
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної екологічної цінності і гідробіонтів: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбань Віктор Григорович
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Будник, Ніна Василівна
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Глушков Олег Анатолійович
Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибак Ольга Миколаївна
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чепель, Наталія Василівна
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025