Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Домарецький Віталій Афанасійович - Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій
Домарецький Віталій Афанасійович - Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій
Книга
Автор: Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 58301
708303 Главный филиал
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Руслан Миколайович Леус; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 696 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-651-899-0 : 52.00.
ББК Л80-1
-- 1. Харчова промисловість.
XIII> 58301
708303 Главный филиал
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Руслан Миколайович Леус; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 696 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-651-899-0 : 52.00.
ББК Л80-1
-- 1. Харчова промисловість.