Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Домарецький Віталій Афанасійович - Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій

Домарецький Віталій Афанасійович - Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій

Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 58301
708303 Главный филиал

Домарецький, Віталій Афанасійович.
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Анатолій Михайлович Куц, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Руслан Миколайович Леус; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 696 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-651-899-0 : 52.00.

ББК Л80-1

-- 1. Харчова промисловість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025