Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харчові технології

Харчові технології

Харчові технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Харчові технології : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43558
Главный филиал

Харчові технології : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Людмила Олексіївна Косоголова, Наталія Анатоліївна Жестерєва.– К. : НУХТ, 2003.– 64 с.
50 пр. – На укр. яз. : 3.20.

ББК Л91я73

-- 1. Харчова промисловість – Методичні посібники. 2. Харчове виробництво – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025