Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Методичні посібники
Рубрики
-->
Харчова промисловість
----> Методичні посібники
Рубрика
Назва:
Методичні посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Методические указания к выполнению расчётного задания "Расчёт сахароварильного аппарата периодиче...: для студентов пищевых специальностей всех форм обучения
Підручник НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Крамаренко Дмитро Павлович
Методичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту: для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової промислов. та орг-ція громад. харчування"
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Крамаренко Дмитро Павлович
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виро...: для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової...
ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Харчові технології: Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній