Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0

(UA) Книга
XIII> 65611
785475 Главный филиал

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Роман Петрович Влодарчик, Ігор Михайлович Кобаса, Марія Михайлівна Воробець, Ірина Володимирівна Кондратьєва, Анастасія Валеріївна Сачко, Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича.– Чернівці : ЧНУ, 2015.– 336 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-303-0 : 35.00.

ББК Л80-9я73-1

-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025