Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман, Іван Васильович - Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів

Сирохман, Іван Васильович - Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів

Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0

(UA) Книга
XIII> 65802
788308 Главный филиал

Сирохман, Іван Васильович.
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. / Іван Васильович Сирохман, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 423 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці тем . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-149-0 : 44.00.

ББК Л94я73-1

-- 1. Морепродукти – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 2. Риби – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 3. Страви з риби та морепродуктів – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025