Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, Іван Васильович - Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Сирохман, Іван Васильович - Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Книга
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0
Автор: Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0
(UA) Книга
XIII> 65802
788308 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. / Іван Васильович Сирохман, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 423 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці тем . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-149-0 : 44.00.
ББК Л94я73-1
-- 1. Морепродукти – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 2. Риби – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 3. Страви з риби та морепродуктів – Рецепти.
XIII> 65802
788308 Главный филиал
Сирохман, Іван Васильович.
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. / Іван Васильович Сирохман, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 423 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці тем . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-149-0 : 44.00.
ББК Л94я73-1
-- 1. Морепродукти – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 2. Риби – Переробка – Технології – Підручники, посібники. 3. Страви з риби та морепродуктів – Рецепти.