Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Калимон, Марта-Марія Володимирівна
К списку авторов
Калимон, Марта-Марія Володимирівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Сучасні досягнення харчової науки: навч. посіб.
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-68-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Недоступно
0 из 1
Книга
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5