Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб... : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7

(UA) Книга
XIII> 65799
788326 Главный филиал

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Тетяна Вікторівна Капліна, Валентина Миколаївна Столярчук, Світлана Олексіївна Овчіннікова-Дудник, Елеонора Максимівна Бровко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 355,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 317-356 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-216-7 : 37.00.

ББК Л86-3

-- 1. Харчове виробництво – Технології. 2. Гарбузи – Насіння – Технології. 3. Кондитерські вироби, борошняні – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025