Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кожевнікова, Вікторія Олегівна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...
Кожевнікова, Вікторія Олегівна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си...
Автореферат/Дисертація
Автор: Кожевнікова, Вікторія Олегівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Кожевнікова, Вікторія Олегівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної си... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 221852
Главный филиал
Кожевнікова, Вікторія Олегівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Олегівна Кожевнікова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 221852
Главный филиал
Кожевнікова, Вікторія Олегівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Олегівна Кожевнікова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2016.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.