Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лозова, Тетяна Михайлівна - Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі

Лозова, Тетяна Михайлівна - Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі

Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник
Видавництво: Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2

(UA) Книга
III> 102047
835845 Главный филиал

Лозова, Тетяна Михайлівна.
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник / Тетяна Михайлівна Лозова, Іван Васильович Сирохман.– Львів : Растр-7, 2018.– 398 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 396-398 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7497-78-2.

УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Управління – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025