Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3

(UA) Книга
XIII> 68166
843908 Главный филиал

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підруч. для студентів ВНЗ / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Віталій Миколайович Гіджеліцький, Олександр Юхимович Шевченко, Костянтин Вікторович Васильківський, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : Кондор, 2015.– 324 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-05-3.

УДК 663/664.03(075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Сировина, харчова – Обробка – Технології – Методи, фізико-хімічні – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025