Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Черевко, Олександр Іванович - Процеси і апарати харчових виробництв

Черевко, Олександр Іванович - Процеси і апарати харчових виробництв

Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник
Видавництво: Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4

(UA) Книга
XIII> 68180
845377 Главный филиал

Черевко, Олександр Іванович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / Олександр Іванович Черевко, Анатолій Микитович Поперечний.– 2-е вид, допов. та випр.– Харків : Світ Книг, 2015.– 494 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 487-490 . – На укр. яз.
ISBN 978-9662678-15-4.

УДК 663/664.02(075.8)

-- 1. Харчове виробництво – Процеси та апарати – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Обладнання – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025