Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Черевко, Олександр Іванович - Процеси і апарати харчових виробництв
Черевко, Олександр Іванович - Процеси і апарати харчових виробництв
Книга
Автор: Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник
Видавництво: Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Автор: Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник
Видавництво: Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4
(UA) Книга
XIII> 68180
845377 Главный филиал
Черевко, Олександр Іванович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / Олександр Іванович Черевко, Анатолій Микитович Поперечний.– 2-е вид, допов. та випр.– Харків : Світ Книг, 2015.– 494 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 487-490 . – На укр. яз.
ISBN 978-9662678-15-4.
УДК 663/664.02(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Процеси та апарати – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Обладнання – Підручники, посібники.
XIII> 68180
845377 Главный филиал
Черевко, Олександр Іванович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / Олександр Іванович Черевко, Анатолій Микитович Поперечний.– 2-е вид, допов. та випр.– Харків : Світ Книг, 2015.– 494 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 487-490 . – На укр. яз.
ISBN 978-9662678-15-4.
УДК 663/664.02(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Процеси та апарати – Підручники, посібники. 2. Ресторанне господарство – Обладнання – Підручники, посібники.