Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шумило Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі
Шумило Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі
Книга
Автор: Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник
Видавництво: Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
Автор: Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник
Видавництво: Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
(UA) Книга
XIII> 50307
574336 Главный филиал 591648 Главный филиал
Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник / Ганна Іванівна Шумило.– К. : Кондор, 2003.– 506 с. – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7 : 49.00.
ББК Л99
ББК Л997
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Харчування, громадське.
XIII> 50307
574336 Главный филиал 591648 Главный филиал
Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник / Ганна Іванівна Шумило.– К. : Кондор, 2003.– 506 с. – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7 : 49.00.
ББК Л99
ББК Л997
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Харчування, громадське.