Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Шумило Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі

Шумило Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор: Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник
Видавництво: Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7

(UA) Книга
XIII> 50307
574336 Главный филиал 591648 Главный филиал

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : Навчальний посібник / Ганна Іванівна Шумило.– К. : Кондор, 2003.– 506 с. – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7 : 49.00.

ББК Л99
ББК Л997

-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники. 2. Харчування, громадське.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025