Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Сема, Оксана Василівна
К списку авторов
Сема, Оксана Василівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Волощук, Анатолій Григорович
Хіміко-аналітичне забезпечення спеціальності: якісний хімічний аналіз: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2013 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сема, Оксана Василівна
Закономірності формування плівок міді та срібла на поверхні CdTe, CdSb, In2Hq3Te6 та їх фізико-хі...: автореф. дис. … канд. хім. наук, 02.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Харчові технології особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN 978-966-423-787-8