Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія та оцінка якості зернових продуктів
Технологія та оцінка якості зернових продуктів
Книга
Автор:
Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія
Видавництво: Олді-Плюс, 2021 г.
ISBN 978-966-289-501-8
Автор:
Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія
Видавництво: Олді-Плюс, 2021 г.
ISBN 978-966-289-501-8
(UA) Книга
XIII> 70499
909098 Главный филиал
Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія / Дмитро Олександрович Жигунов, Ольга Сергіївна Волошенко, Ірина Володимирівна Брославцева, Андрій Олександрович Донець, Михайло Олександрович Ковальов, Одес. нац. акад. харч. технологій; За ред. Дмитро Олександрович Жигунов, Ольга Сергіївна Волошенко.– Одеса : Олді-Плюс, 2021.– 351 с. : іл., табл.
300 пр.– До 90-річчя кафедри Технології переробки зерна.– Бібліогр. в кінці тем . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-501-8.
УДК 664.6/.7.016(02.064)
-- 1. Культури, зернові – Якість – Оцінка – Монографії.
XIII> 70499
909098 Главный филиал
Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія / Дмитро Олександрович Жигунов, Ольга Сергіївна Волошенко, Ірина Володимирівна Брославцева, Андрій Олександрович Донець, Михайло Олександрович Ковальов, Одес. нац. акад. харч. технологій; За ред. Дмитро Олександрович Жигунов, Ольга Сергіївна Волошенко.– Одеса : Олді-Плюс, 2021.– 351 с. : іл., табл.
300 пр.– До 90-річчя кафедри Технології переробки зерна.– Бібліогр. в кінці тем . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-501-8.
УДК 664.6/.7.016(02.064)
-- 1. Культури, зернові – Якість – Оцінка – Монографії.