Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Плоди

Рубрики
--> Плоди

Рубрика

Назва:
 
Плоди  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Актуальні проблеми галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми галузі: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Вітчизняні технології виробництва, зберігання та переробки плодів і ягід в Україні
Недоступно
 0 из 2
Книга
Гриник І. В.
Вітчизняні технології виробництва, зберігання та переробки плодів і ягід в Україні
Преса України, 2012 г.
ISBN відсутній


Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья
Недоступно
 0 из 1
Книга
Черевко Александр Иванович
Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья: монография
ХГУПТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...: Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологічні розрахунки у консервуванні плодів та овочів (у формулах і прикладах)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Токар, А. Ю.
Технологічні розрахунки у консервуванні плодів та овочів (у формулах і прикладах): навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології"
Сочінський М. М., 2022 г.
ISBN 978-966-304-463-7


Технологія зберігання і переробки плодів та овочів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Найченко В. М.
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: навч. посібник
Сочінський, 2010 г.
ISBN відсутній


Экспертиза продуктов переработки плодов и овощей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Цапалова Инта Эрнестовна
Экспертиза продуктов переработки плодов и овощей: Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья
Сибирское университетское изд-во, 2003 г.
ISBN 5-940870-29-5


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025