Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Контроль
Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Контроль
Друк списку
--> Продукти, харчові
----> Контроль
Рубрика
- Назва:
- Контроль
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Книга
Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3
Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
ISBN 978-966-629-602-6
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.ISBN 978-966-629-602-6
Книга
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
ISBN відсутній
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2018 г.ISBN відсутній
Книга
Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
ISBN 966-611-219-1
Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2003 г.ISBN 966-611-219-1
Книга
Горобець, Леонід
Зоологічна екскурсія супермаркетом: невідома історія відомих продуктів
ISBN 978-617-7960-75-0
Горобець, Леонід
Зоологічна екскурсія супермаркетом: невідома історія відомих продуктів
Серія: Наукпоп
Віхола, 2022 г.ISBN 978-617-7960-75-0
Книга
Контроль якості та безпечності харчових продуктів: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл.
Левада, 2018 г.
ISBN 978-617-7527-42-7
Контроль якості та безпечності харчових продуктів: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл.
Левада, 2018 г.
ISBN 978-617-7527-42-7
Книга
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Книга
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Книга
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3
Книга
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
Книга
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Книга
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Книга
Некос, Алла Наумівна
Трофогеографія: теорія і практика: монографія
ISBN 978-966-285-076-5
Некос, Алла Наумівна
Трофогеографія: теорія і практика: монографія
Серія: Бібліотека еколога
ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015 г.ISBN 978-966-285-076-5
Книга
Запотоцька, Олена Василівна
Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні: адміністративно-правове дос...: монографія
Кафедра, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-26-4
Запотоцька, Олена Василівна
Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні: адміністративно-правове дос...: монографія
Кафедра, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-26-4
Книга
Назаренко, Валентина Олексіївна
Управління якістю: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-291-4
Назаренко, Валентина Олексіївна
Управління якістю: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-291-4
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1