Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Контроль

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Контроль

Рубрика

Назва:
 
Контроль  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | вперед >>
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Безпечність харчових продуктів
2014 г.
ISBN відсутній


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Безпечність харчових продуктів
2013 г.
ISBN відсутній


Експертиза та контроль якості продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3


Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6


Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Недоступно
 0 из 1
Книга

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2018 г.
ISBN відсутній


Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга

Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2003 г.
ISBN 966-611-219-1


Зоологічна екскурсія супермаркетом
Недоступно
 0 из 1
Книга
Горобець, Леонід
Зоологічна екскурсія супермаркетом: невідома історія відомих продуктів
Серія: Наукпоп
Віхола, 2022 г.
ISBN 978-617-7960-75-0


Контроль якості та безпечності харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Контроль якості та безпечності харчових продуктів: навч. посіб., для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл.
Левада, 2018 г.
ISBN 978-617-7527-42-7


Методи контролю якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Методи контролю якості харчових продуктів
2013 г.
ISBN відсутній


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Методи контролю якості харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9


Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3


НАССР в харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1


Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8


Як правильно вибрати та купити продукти
Недоступно
 0 из 1
Книга

Т. 1: Як правильно вибрати та купити продукти
2014 г.
ISBN 978-617-589-085-1


Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Недоступно
 0 из 2
Книга
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4


Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
Недоступно
 0 из 3
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7


Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1


Трофогеографія: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Некос, Алла Наумівна
Трофогеографія: теорія і практика: монографія
Серія: Бібліотека еколога
ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015 г.
ISBN 978-966-285-076-5


Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні: адміністративно-правове дос...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Запотоцька, Олена Василівна
Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні: адміністративно-правове дос...: монографія
Кафедра, 2018 г.
ISBN 978-966-2711-26-4


Управління якістю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко, Валентина Олексіївна
Управління якістю: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-291-4


Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2


Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025