Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Якість
------> Підручники, посібники

Рубрика

Назва:
 
Підручники, посібники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2


Управління якістю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко, Валентина Олексіївна
Управління якістю: навч. посіб.
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-291-4


Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2


Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1


Управління якістю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю харчових продуктів: словник, для студентів спец.: 181 Харчові технології
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-69-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025