Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво

Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Виробництво

Рубрика

Назва:
 
Виробництво  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2


Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6


Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9


"Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых"
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній


Системный анализ процессов производства кулинарной продукции
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X


Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9


Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0


Технология продуктов лечебно-профилактического назначения
Недоступно
 0 из 2
Книга
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8


Технології БАР та харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гуляєв, Віталій Михайлович
Технології БАР та харчових продуктів: навч. посіб.
ДДТУ, 2018 г.
ISBN 978-966-175-157-5


Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб.
ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6


Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3


Технологія харчових продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5


Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тюрікова, Інна Станіславівна
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-195-5


Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
Недоступно
 0 из 1
Книга

Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025