Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво
Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Виробництво
Друк списку
--> Продукти, харчові
----> Виробництво
Рубрика
- Назва:
- Виробництво
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2
Книга
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навч. посіб.
Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6
Книга
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9
Книга
Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній
Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній
Книга
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
Книга
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0
Книга
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8
Книга
Гуляєв, Віталій Михайлович
Технології БАР та харчових продуктів: навч. посіб.
ДДТУ, 2018 г.
ISBN 978-966-175-157-5
Гуляєв, Віталій Михайлович
Технології БАР та харчових продуктів: навч. посіб.
ДДТУ, 2018 г.
ISBN 978-966-175-157-5
Книга
Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб.
ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6
Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства: навч. посіб.
ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6
Книга
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Книга
Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Книга
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр"...
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, Інна Станіславівна
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-195-5
Тюрікова, Інна Станіславівна
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-195-5
Книга
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7