Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Ринок
Рубрики
--> Ринок
Друк списку
--> Ринок
Рубрика
- Назва:
- Ринок
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР: навч. посіб. для вузів
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР: навч. посіб. для вузів
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Виробництво екологічно безпечної яловичини: навч. посіб., для підгот. фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м'ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і...
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN 978-966-929-851-5
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Виробництво екологічно безпечної яловичини: навч. посіб., для підгот. фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м'ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і...
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN 978-966-929-851-5
Книга
Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса: монографія
ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній
Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса: монографія
ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса: для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5
Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса: для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5
Книга
Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
ISBN відсутній
Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 г.ISBN відсутній
Книга
Якубчак, Ольга Миколаївна
Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб: монографія
ЦП "Компринт", 2014 г.
ISBN відсутній
Якубчак, Ольга Миколаївна
Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб: монографія
ЦП "Компринт", 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Наукові основи розвитку м'ясного скотарства в Україні: монографія
Компринт, 2016 г.
ISBN 978-966-929-409-8
Наукові основи розвитку м'ясного скотарства в Україні: монографія
Компринт, 2016 г.
ISBN 978-966-929-409-8
Книга
Одінцов Михайло Максимович
Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва: монографія
Вертикаль, 2011 г.
ISBN 978-966-2256-69-7
Одінцов Михайло Максимович
Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва: монографія
Вертикаль, 2011 г.
ISBN 978-966-2256-69-7
Книга
Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України: науково-аналітичне видання
Украгропромпродуктивність, 2017 г.
ISBN 978-617-613-060-4
Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України: науково-аналітичне видання
Украгропромпродуктивність, 2017 г.
ISBN 978-617-613-060-4
Книга
Нагаєвич Віталій Михайлович
Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва: [практикум]
Агропромвидав, 1997 г.
ISBN 966-558-004-3
Нагаєвич Віталій Михайлович
Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва: [практикум]
Агропромвидав, 1997 г.
ISBN 966-558-004-3
Книга
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7
Книга
Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-039-0
Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-039-0
Книга
Хозяев В. И.
Товароведение мяса боровой дичи, диких животных и нетрадиционного мясного сырья: Учебное пособие
ИКТЦ "Маркетинг", 2002 г.
ISBN 5-944621-39-7
Хозяев В. И.
Товароведение мяса боровой дичи, диких животных и нетрадиционного мясного сырья: Учебное пособие
ИКТЦ "Маркетинг", 2002 г.
ISBN 5-944621-39-7
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні продукти": тести: для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (ден. і заоч. форма навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні продукти": тести: для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (ден. і заоч. форма навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство харчових продуктів. М'ясо свійських тварин і птиці: навч.-метод. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-264-0
Товарознавство харчових продуктів. М'ясо свійських тварин і птиці: навч.-метод. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-264-0
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства: навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія...
ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства: навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія...
ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8
Книга
Величко Володимир Олександрович
Фізіологічний стан організму тварин, біологічна цінність молока і яловичини та їх корекція за різ...
Кварт, 2007 г.
ISBN 966-87923-6-X
Величко Володимир Олександрович
Фізіологічний стан організму тварин, біологічна цінність молока і яловичини та їх корекція за різ...
Кварт, 2007 г.
ISBN 966-87923-6-X
Книга
Малигіна Валентина Дмитрівна
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-272-0
Малигіна Валентина Дмитрівна
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-272-0