Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Ринок

Рубрики
--> Ринок

Рубрика

Назва:
 
Ринок  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР
Недоступно
 0 из 1
Книга

Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР: навч. посіб. для вузів
Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3


Виробництво екологічно безпечної яловичини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Виробництво екологічно безпечної яловичини: навч. посіб., для підгот. фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м'ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і...
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN 978-966-929-851-5


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2004 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2004 г.
ISBN відсутній


Критерії оцінки якості м'яса
Недоступно
 0 из 1
Книга
Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса: монографія
ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній


Лабораторний практикум з технології м'яса
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гарбуз, Віктор Григорович
Лабораторний практикум з технології м'яса: для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
ОНАХТ, 2010 г.
ISBN 978-966-2361-28-5


Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 г.
ISBN відсутній


Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб
Недоступно
 0 из 1
Книга
Якубчак, Ольга Миколаївна
Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб: монографія
ЦП "Компринт", 2014 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розвитку м'ясного скотарства в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга

Наукові основи розвитку м'ясного скотарства в Україні: монографія
Компринт, 2016 г.
ISBN 978-966-929-409-8


Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Одінцов Михайло Максимович
Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва: монографія
Вертикаль, 2011 г.
ISBN 978-966-2256-69-7


Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оцінка ефективності функціонування суб'єктів м'ясопродуктивного підкомплексу України: науково-аналітичне видання
Украгропромпродуктивність, 2017 г.
ISBN 978-617-613-060-4


Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нагаєвич Віталій Михайлович
Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва: [практикум]
Агропромвидав, 1997 г.
ISBN 966-558-004-3


Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7


Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-039-0


Товароведение мяса боровой дичи, диких животных и нетрадиционного мясного сырья
Недоступно
 0 из 1
Книга
Хозяев В. И.
Товароведение мяса боровой дичи, диких животных и нетрадиционного мясного сырья: Учебное пособие
ИКТЦ "Маркетинг", 2002 г.
ISBN 5-944621-39-7


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні продукти"
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясо і м'ясні продукти": тести: для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (ден. і заоч. форма навчання)
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Товарознавство харчових продуктів. М'ясо свійських тварин і птиці
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство харчових продуктів. М'ясо свійських тварин і птиці: навч.-метод. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-264-0


Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства: навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія...
ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8


Фізіологічний стан організму тварин, біологічна цінність молока і яловичини та їх корекція за різ...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Величко Володимир Олександрович
Фізіологічний стан організму тварин, біологічна цінність молока і яловичини та їх корекція за різ...
Кварт, 2007 г.
ISBN 966-87923-6-X


Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Малигіна Валентина Дмитрівна
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-272-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025