Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження
Рубрики
--> Дослідження
Друк списку
--> Дослідження
Рубрика
- Назва:
- Дослідження
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Пономарьов, Петро Хомович
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-805-1
Пономарьов, Петро Хомович
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-805-1
Книга
Позняковский Валерий Михайлович
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник для студентов ВУЗов
Сибирское университетское изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1
Позняковский Валерий Михайлович
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник для студентов ВУЗов
Сибирское университетское изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1
Книга
Баласинович, Богдан
ГМО: виклики сьогодення та досвід правового регулювання
АДЕФ-Україна, 2010 г.
ISBN 978-966-187-068-9
Баласинович, Богдан
ГМО: виклики сьогодення та досвід правового регулювання
АДЕФ-Україна, 2010 г.
ISBN 978-966-187-068-9
Книга
Шаповал, Світлана Леонідівна
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-849-5
Шаповал, Світлана Леонідівна
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-849-5
Книга
Букалова Наталія Володимирівна
Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, перероб...
БДАУ, 2005 г.
ISBN 966-7417-72-7
Букалова Наталія Володимирівна
Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, перероб...
БДАУ, 2005 г.
ISBN 966-7417-72-7
Книга
Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля
БДАУ, 2004 г.
ISBN відсутній
Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля
БДАУ, 2004 г.
ISBN відсутній
Книга
Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0
Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0
Книга
Екотрофологія - міст у майбутнє харчування людини: матер. II Міжнар. наук.-практ. конф. , Біла Церква, 13-14 вересня 2007 р.
Білоцерківський держ. аграр. ун-т, 2007 г.
ISBN відсутній
Екотрофологія - міст у майбутнє харчування людини: матер. II Міжнар. наук.-практ. конф. , Біла Церква, 13-14 вересня 2007 р.
Білоцерківський держ. аграр. ун-т, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Димань Тетяна Миколаївна
Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування: навчальний посібник
Лібра, 2006 г.
ISBN 966-7035-77-8
Димань Тетяна Миколаївна
Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування: навчальний посібник
Лібра, 2006 г.
ISBN 966-7035-77-8
Книга
Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3
Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3
Книга
Юдічева, Ольга Петрівна
Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів): підручник, для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освіт. програми "Товарознавство та експертиза в...
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-274-7
Юдічева, Ольга Петрівна
Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів): підручник, для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освіт. програми "Товарознавство та експертиза в...
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-274-7
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
ISBN 978-966-629-602-6
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.ISBN 978-966-629-602-6
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Книга
Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами: навчальний посібник
Рута, 2007 г.
ISBN відсутній
Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами: навчальний посібник
Рута, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм: Метод. вказів. до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм: Метод. вказів. до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
ISBN відсутній
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2018 г.ISBN відсутній
Книга
Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
ISBN 966-611-219-1
Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2003 г.ISBN 966-611-219-1
Книга
Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах
Олди-плюс, 2013 г.
ISBN 978-966-289-021-1
Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах
Олди-плюс, 2013 г.
ISBN 978-966-289-021-1
Книга
Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м.Партеніт, Крим, 2-6 червня 2009 р.
Т-во "Знання" України, 2009 г.
ISBN відсутній
Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м.Партеніт, Крим, 2-6 червня 2009 р.
Т-во "Знання" України, 2009 г.
ISBN відсутній