Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Генетично модифіковані організми (ГМО)
Недоступно
 0 из 1
Книга

Генетично модифіковані організми (ГМО)
Серія: Б-ка Всеукраїнської екологічної ліги
Аспект-Поліграф, 2007 г.
ISBN відсутній


Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пономарьов, Петро Хомович
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-805-1


Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Позняковский Валерий Михайлович
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник для студентов ВУЗов
Сибирское университетское изд-во, 2002 г.
ISBN 5-940870-34-1


Гігієна харчових продуктів. Запитання та відповіді
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Гігієна харчових продуктів. Запитання та відповіді
2024 г.
ISBN 978-617-8456-18-4


ГМО: виклики сьогодення та досвід правового регулювання
Недоступно
 0 из 2
Книга
Баласинович, Богдан
ГМО: виклики сьогодення та досвід правового регулювання
АДЕФ-Україна, 2010 г.
ISBN 978-966-187-068-9


Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шаповал, Світлана Леонідівна
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-629-849-5


Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, перероб...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Букалова Наталія Володимирівна
Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, перероб...
БДАУ, 2005 г.
ISBN 966-7417-72-7


Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля
Недоступно
 0 из 1
Книга

Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля
БДАУ, 2004 г.
ISBN відсутній


Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013)
Недоступно
 0 из 2
Книга

Другий північно та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013): зб. тез доп., 26-29 травня 2013 р., м. Київ, Україна
The Second North and East European Congress on Food, NEEFood-2013
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-141-0


Екотрофологія - міст у майбутнє харчування людини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Екотрофологія - міст у майбутнє харчування людини: матер. II Міжнар. наук.-практ. конф. , Біла Церква, 13-14 вересня 2007 р.
Білоцерківський держ. аграр. ун-т, 2007 г.
ISBN відсутній


Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Димань Тетяна Миколаївна
Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування: навчальний посібник
Лібра, 2006 г.
ISBN 966-7035-77-8


Експертиза та контроль якості продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Експертиза та контроль якості продуктів харчування: навч.-метод. посіб. з напряму підготовки "Ветеринарна медицина"
ДДАУ, Дніпропетр. ун-т ім. Альфреда Нобеля, 2012 г.
ISBN 978-966-434-234-3


Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Юдічева, Ольга Петрівна
Експертиза товарів (експертиза продовольчих товарів): підручник, для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освіт. програми "Товарознавство та експертиза в...
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-274-7


Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів: навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0


Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами
Недоступно
 0 из 1
Книга

Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами: навчальний посібник
Рута, 2007 г.
ISBN відсутній


Загальна технологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальна технологія харчових продуктів: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм: Метод. вказів. до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Загальна технологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Загальна технологія харчових продуктів
2015 г.
ISBN відсутній


Закон України &quot;Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2018 г.
ISBN відсутній


Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга

Закон України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини: За станом на 20 березня 2003 р.: Офіційне видання
Серія: Закони України
Парламентське вид-во, 2003 г.
ISBN 966-611-219-1


Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах
Олди-плюс, 2013 г.
ISBN 978-966-289-021-1


Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м.Партеніт, Крим, 2-6 червня 2009 р.
Т-во "Знання" України, 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025