Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження
Рубрики
--> Дослідження
Друк списку
--> Дослідження
Рубрика
- Назва:
- Дослідження
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах" з курс...: для студентів спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах" з курс...: для студентів спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки до лабораторної роботи "Вміст нітратів у продуктах харчування" з курсу "Загаль...
Methodical instructions for laboratory work "Nitrate content in food" on discipline "Ecology" for foreign students and students, who study discipline in foreign language
НТУ "ХПІ", 2019 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до лабораторної роботи "Вміст нітратів у продуктах харчування" з курсу "Загаль...
Methodical instructions for laboratory work "Nitrate content in food" on discipline "Ecology" for foreign students and students, who study discipline in foreign language
НТУ "ХПІ", 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів": для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" (спеч-ція 7.091711.01) Тех-гія громад....
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів": для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" (спеч-ція 7.091711.01) Тех-гія громад....
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній
Книга
Шубин Александр Александрович
Методы контроля пищевых продуктов: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2005 г.
ISBN 966-385-023-X
Шубин Александр Александрович
Методы контроля пищевых продуктов: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2005 г.
ISBN 966-385-023-X
Книга
Кучеренко, Віктор Романович
Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК: навч. посіб.
Прес-кур'єр, 2013 г.
ISBN 978-966-2512-39-7
Кучеренко, Віктор Романович
Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК: навч. посіб.
Прес-кур'єр, 2013 г.
ISBN 978-966-2512-39-7
Книга
Мясо, рыба, овощи: маринуем по-корейски, 500 рецептов
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019 г.
ISBN 978-617-12-6101-3
Мясо, рыба, овощи: маринуем по-корейски, 500 рецептов
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019 г.
ISBN 978-617-12-6101-3
Книга
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1
Книга
Бочарова, Оксана Володимирівна
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції: підручник
Атлант, 2019 г.
ISBN 978-6177253-96-8
Бочарова, Оксана Володимирівна
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції: підручник
Атлант, 2019 г.
ISBN 978-6177253-96-8
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-629-052-9
Рудавська Ганна Богданівна
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-629-052-9
Книга
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4
Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4
Книга
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб.
Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб.
Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9
Книга
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Книга
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції: підручник
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1
Основи хімії та методи аналізу харчової продукції: підручник
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1
Книга
Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України: [навч. посіб.]
Білоцерківдрук, 2016 г.
ISBN 978-966-2122-45-9
Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України: [навч. посіб.]
Білоцерківдрук, 2016 г.
ISBN 978-966-2122-45-9
Книга
Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній
Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній