Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Методичні вказівки до лабораторних робіт &quot;Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах&quot; з курс...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах" з курс...: для студентів спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до лабораторної роботи &quot;Вміст нітратів у продуктах харчування&quot; з курсу &quot;Загаль...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до лабораторної роботи "Вміст нітратів у продуктах харчування" з курсу "Загаль...
Methodical instructions for laboratory work "Nitrate content in food" on discipline "Ecology" for foreign students and students, who study discipline in foreign language
НТУ "ХПІ", 2019 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки з визначення мікрокількостей пестицидів в харчових продуктах, кормах та навкол...
Авіцена, 2007 г.
ISBN відсутній


Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу &quot;Товарознавство харчових продуктів&quot;
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Товарознавство харчових продуктів": для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" (спеч-ція 7.091711.01) Тех-гія громад....
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній


Методы контроля пищевых продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шубин Александр Александрович
Методы контроля пищевых продуктов: Учебное пособие
ДонГУЭТ, 2005 г.
ISBN 966-385-023-X


Мікробіологія харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія харчових виробництв: навч. посіб.
Грінь Д. С., 2016 г.
ISBN 978-966-930-121-5


Мікробіологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія харчових продуктів: Опорний конспекі лекцій
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кучеренко, Віктор Романович
Моніторинг світових ринків харчової сировини і продукції АПК: навч. посіб.
Прес-кур'єр, 2013 г.
ISBN 978-966-2512-39-7


Мясо, рыба, овощи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мясо, рыба, овощи: маринуем по-корейски, 500 рецептов
Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019 г.
ISBN 978-617-12-6101-3


НАССР в харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семко, Тетяна Василівна
НАССР в харчових технологіях: навч. посіб.
Ред.-вид. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-068-1


НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бочарова, Оксана Володимирівна
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції: підручник
Атлант, 2019 г.
ISBN 978-6177253-96-8


Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукові дослідження збереження якості жировмісних харчових продуктів з антиоксидантами: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2024 г.
ISBN 978-617-602-354-8


Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-629-052-9


Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових про...: монографія
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022 г.
ISBN 978-617-602-307-4


Органолептичний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній


Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: навч. посіб.
Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9


Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозовський, Анатолій Петрович
Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-723-9


Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній


Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7


Основи хімії та методи аналізу харчової продукції
Недоступно
 0 из 2
Книга

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції: підручник
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-261-1


Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України: [навч. посіб.]
Білоцерківдрук, 2016 г.
ISBN 978-966-2122-45-9


&quot;Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: "Экология человека и проблемы воспитания молодых ученых": научные труды
1997 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025