Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Паперові пакувальні матеріали
Недоступно
 0 из 2
Книга
Осика, Віктор Анатолійович
Паперові пакувальні матеріали: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-855-6


Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6


Помічник кухаря
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6


Правове забезпечення захисту органічної продукції від генетично модифікованих організмів в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Піддубна, Дар'я Сергіївна
Правове забезпечення захисту органічної продукції від генетично модифікованих організмів в Україні: монографія
Роман Козлов, 2015 г.
ISBN 978-617-7104-49-9


Концепции, системы, режимы, безопасность питания
Недоступно
 0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 1: Концепции, системы, режимы, безопасность питания
2006 г.
ISBN 966-344-119-4


Потребительская, питательная ценность продуктов. Элементы рациональной технологии
Недоступно
 0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 2: Потребительская, питательная ценность продуктов. Элементы рациональной технологии
2007 г.
ISBN відсутній


Продукты особой полезности для здоровья. Профилактика питанием заболеваний пищеварительной системы
Недоступно
 0 из 2
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 3, Раздел 1: Продукты особой полезности для здоровья. Профилактика питанием заболеваний пищеварительной системы
2009 г.
ISBN відсутній


Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Капліна Тетяна Вікторівна
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній


Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: збірник наукових праць за матеріалами ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 4 листопада 2015 р.
ННЦ ІАЕ, 2015 г.
ISBN 978-966-669-497-6


Продукти з ГМО вже в Україні. Неоголошений геноцид
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сенченко, Микола Іванович
Продукти з ГМО вже в Україні. Неоголошений геноцид
Серія: Четверта світова латентна війна
ФОП Стебеляк, 2017 г.
ISBN 978-966-1635-41-7


Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-133-7


Продукти, що рятують життя, покращують самопочуття
Недоступно
 0 из 1
Книга
Телєжнікова Тетяна Миколаївна
Продукти, що рятують життя, покращують самопочуття
ПКФ "БАО", 2009 г.
ISBN відсутній


Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тележникова Татьяна Николаевна
Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие
ПКФ "БАО", 2008 г.
ISBN 966-481-023-1


Протирка пищевого сырья
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетников Игорь Николаевич
Протирка пищевого сырья: [монография]
ДонНУЭТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-278-2


Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Недоступно
 0 из 2
Книга
Бурдо Олег Григорьевич
Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Полиграф, 2010 г.
ISBN 978-966-2326-04-8


Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я
Недоступно
 0 из 1
Книга
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5


Классификация  и характеристика неньютоновских жидкостей
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей
2012 г.
ISBN відсутній


Реологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів: підручник
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9


Як правильно вибрати та купити продукти
Недоступно
 0 из 1
Книга

Т. 1: Як правильно вибрати та купити продукти
2014 г.
ISBN 978-617-589-085-1


Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Іванова Олена Василівна
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник
Університетська книга, 2010 г.
ISBN відсутній


Санітарна мікробіологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гудзь, Степан Петрович
Санітарна мікробіологія: підручник
Серія: Біологічні студії
ЛНУ ім. І. Франка, 2016 г.
ISBN 978-617-10-0250-0


Сенсорика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дерндорфер, Ева
Сенсорика: как люди воспринимают продукты питания
Гуманитарный Центр, 2019 г.
ISBN 978-617-7528-48-6


Сенсорний аналіз
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз: навч. посіб.
ЦП "Компринт", 2023 г.
ISBN 978-617-8282-79-0


Сенсорний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9


Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Недоступно
 0 из 2
Книга
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025