Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження
Рубрики
--> Дослідження
Друк списку
--> Дослідження
Рубрика
- Назва:
- Дослідження
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Осика, Віктор Анатолійович
Паперові пакувальні матеріали: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-855-6
Осика, Віктор Анатолійович
Паперові пакувальні матеріали: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-855-6
Книга
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Книга
Піддубна, Дар'я Сергіївна
Правове забезпечення захисту органічної продукції від генетично модифікованих організмів в Україні: монографія
Роман Козлов, 2015 г.
ISBN 978-617-7104-49-9
Піддубна, Дар'я Сергіївна
Правове забезпечення захисту органічної продукції від генетично модифікованих організмів в Україні: монографія
Роман Козлов, 2015 г.
ISBN 978-617-7104-49-9
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 1: Концепции, системы, режимы, безопасность питания
2006 г.
ISBN 966-344-119-4
Козлов Григорий Федотович
Ч. 1: Концепции, системы, режимы, безопасность питания
2006 г.
ISBN 966-344-119-4
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 2: Потребительская, питательная ценность продуктов. Элементы рациональной технологии
2007 г.
ISBN відсутній
Козлов Григорий Федотович
Ч. 2: Потребительская, питательная ценность продуктов. Элементы рациональной технологии
2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Козлов Григорий Федотович
Ч. 3, Раздел 1: Продукты особой полезности для здоровья. Профилактика питанием заболеваний пищеварительной системы
2009 г.
ISBN відсутній
Козлов Григорий Федотович
Ч. 3, Раздел 1: Продукты особой полезности для здоровья. Профилактика питанием заболеваний пищеварительной системы
2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Капліна Тетяна Вікторівна
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
Капліна Тетяна Вікторівна
Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: збірник наукових праць за матеріалами ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 4 листопада 2015 р.
ННЦ ІАЕ, 2015 г.
ISBN 978-966-669-497-6
Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: збірник наукових праць за матеріалами ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 4 листопада 2015 р.
ННЦ ІАЕ, 2015 г.
ISBN 978-966-669-497-6
Книга
Сенченко, Микола Іванович
Продукти з ГМО вже в Україні. Неоголошений геноцид
ФОП Стебеляк, 2017 г.
ISBN 978-966-1635-41-7
Сенченко, Микола Іванович
Продукти з ГМО вже в Україні. Неоголошений геноцид
ФОП Стебеляк, 2017 г.
ISBN 978-966-1635-41-7
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
ISBN 978-617-598-133-7
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.ISBN 978-617-598-133-7
Книга
Телєжнікова Тетяна Миколаївна
Продукти, що рятують життя, покращують самопочуття
ПКФ "БАО", 2009 г.
ISBN відсутній
Телєжнікова Тетяна Миколаївна
Продукти, що рятують життя, покращують самопочуття
ПКФ "БАО", 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Тележникова Татьяна Николаевна
Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие
ПКФ "БАО", 2008 г.
ISBN 966-481-023-1
Тележникова Татьяна Николаевна
Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие
ПКФ "БАО", 2008 г.
ISBN 966-481-023-1
Книга
Заплетников Игорь Николаевич
Протирка пищевого сырья: [монография]
ДонНУЭТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-278-2
Заплетников Игорь Николаевич
Протирка пищевого сырья: [монография]
ДонНУЭТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-278-2
Книга
Бурдо Олег Григорьевич
Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Полиграф, 2010 г.
ISBN 978-966-2326-04-8
Бурдо Олег Григорьевич
Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Полиграф, 2010 г.
ISBN 978-966-2326-04-8
Книга
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Книга
Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів: підручник
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9
Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів: підручник
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9
Книга
Іванова Олена Василівна
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник
Університетська книга, 2010 г.
ISBN відсутній
Іванова Олена Василівна
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник
Університетська книга, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Гудзь, Степан Петрович
Санітарна мікробіологія: підручник
ISBN 978-617-10-0250-0
Гудзь, Степан Петрович
Санітарна мікробіологія: підручник
Серія: Біологічні студії
ЛНУ ім. І. Франка, 2016 г.ISBN 978-617-10-0250-0
Книга
Дерндорфер, Ева
Сенсорика: как люди воспринимают продукты питания
Гуманитарный Центр, 2019 г.
ISBN 978-617-7528-48-6
Дерндорфер, Ева
Сенсорика: как люди воспринимают продукты питания
Гуманитарный Центр, 2019 г.
ISBN 978-617-7528-48-6
Книга
Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9
Сенсорний аналіз харчових продуктів: навч. посіб., для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних...
НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9
Книга
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4
Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4