Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрика
- Назва:
- Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Улянич, Іван Федорович
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Улянич, Іван Федорович
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тракало, Тетяна Олександрівна
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Тракало, Тетяна Олександрівна
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мороз, Оксана Володимирівна
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Мороз, Оксана Володимирівна
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Матюхов, Дмитро Володимирович
Технологія екстрагування соняшникової олії ступінчатим зрошуванням етиловим спиртом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Матюхов, Дмитро Володимирович
Технологія екстрагування соняшникової олії ступінчатим зрошуванням етиловим спиртом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мазаєва, Вікторія Сергіївна
Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Мазаєва, Вікторія Сергіївна
Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Калина, Вікторія Сергіївна
Технологія комплексної переробки жирної коріандрової олії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Калина, Вікторія Сергіївна
Технологія комплексної переробки жирної коріандрової олії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сова, Наталія Анатоліївна
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Сова, Наталія Анатоліївна
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Добрунов, Дмитро Євгенійович
Технологія комплексної переробки соняшникової макухи з безлушпинного ядра: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Добрунов, Дмитро Євгенійович
Технологія комплексної переробки соняшникової макухи з безлушпинного ядра: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Серік Максим Леонідович
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Серік Максим Леонідович
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полонська, Тетяна Анатоліївна
Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Полонська, Тетяна Анатоліївна
Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Неіленко, Сергій Михайлович
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Неіленко, Сергій Михайлович
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бєлінська Анна Павлівна
Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Бєлінська Анна Павлівна
Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Петік, Ігор Павлович
Технологія лужної нейтралізації жирів в системі вода-гліцерин-етанол: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Петік, Ігор Павлович
Технологія лужної нейтралізації жирів в системі вода-гліцерин-етанол: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній