Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Улянич, Іван Федорович
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тракало, Тетяна Олександрівна
Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Оксана Володимирівна
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія екстрагування соняшникової олії ступінчатим зрошуванням етиловим спиртом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матюхов, Дмитро Володимирович
Технологія екстрагування соняшникової олії ступінчатим зрошуванням етиловим спиртом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазаєва, Вікторія Сергіївна
Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія зернового екстракту із тритікале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної переробки жирної коріандрової олії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калина, Вікторія Сергіївна
Технологія комплексної переробки жирної коріандрової олії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сова, Наталія Анатоліївна
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної переробки соняшникової макухи з безлушпинного ядра
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добрунов, Дмитро Євгенійович
Технологія комплексної переробки соняшникової макухи з безлушпинного ядра: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Серік Максим Леонідович
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полонська, Тетяна Анатоліївна
Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Неіленко, Сергій Михайлович
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бєлінська Анна Павлівна
Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія лужної нейтралізації жирів в системі вода-гліцерин-етанол
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петік, Ігор Павлович
Технологія лужної нейтралізації жирів в системі вода-гліцерин-етанол: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Технологія майонезних соусів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025