Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бочарова Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перер...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Халайджі, Вероніка Валеріївна
Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Деренівська, Анастасія Василівна
Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Доломакін, Юрій Юрійович
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Парахоня, Андрій Миколайович
Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Токарчук Сергій Володимирович
Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фалько, Олександр Леонідович
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зав'ялов, Володимир Леонідович
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дубовкіна, Ірина Олександрівна
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених хар...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених хар...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романчук, Ірина Олегівна
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гусятинська Наталія Альфредівна
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євлаш Вікторія Владленівна
Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гніцевич Вікторія Альбертівна
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025