Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння

Рубрика

Назва:
 
Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | вперед >>
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пастух, Ганна Степанівна
Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпович Інна Віталіївна
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Остроухова, Олена Вікторівна
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу: автореф. дис. …. д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гусарук Тетяна Святославівна
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія зернового екстракту із тритікале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харгелія, Дар'я Дмитрівна
Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роздобудько, Борис Валерійович
Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Красуля, Олена Олександрівна
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Резніченко Юрій Миколайович
Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондар Микола Васильович
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добоній, Інна Василівна
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сидоренко Олександр Миколайович
Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чорна Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоц...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізацiї
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Подобій Олена Валеріївна
Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізацiї: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кухаренко, Ольга Євгенівна
Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальова, Олена Сергіївна
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальчук, Світлана Степанівна
Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадаш, Наталія Іванівна
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вівсяного солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мукоїд, Роман Миколайович
Удосконалення технології вівсяного солоду: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Науменко Ксенія Андріївна
Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касян, Ірина Миколаївна
Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Древова, Світлана Сергіївна
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олійник, Світлана Іванівна
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Геок, Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025