Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | вперед >>
Технологія одержання однотипної трести розстиланням лляної соломи
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тіхосова Ганна Анатоліївна
Технологія одержання однотипної трести розстиланням лляної соломи: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єфіменко Олена Анатоіївна
Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням соняшникової олії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матвєєва Тетяна Вікторівна
Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням соняшникової олії: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія очистки соняшникової олії з використанням модифікованого адсорбенту на основі соняшник...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бездєнєжних Лілія Андріївна
Технологія очистки соняшникової олії з використанням модифікованого адсорбенту на основі соняшник...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сокол Ганна Ігорівна
Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія підготовки насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Максімова Ірина Миколаївна
Технологія підготовки насіння соняшнику із застосуванням дисперсних мінералів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко Михайло Федорович
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камсуліна Наталія Валеріївна
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв з окарою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Расулов Раміс Асимович
Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Оксана Вікторівна
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чоні Інна Володимирівна
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антоненко Артем Васильович
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів томатних капсульованих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нагорний, Олександр Юрійович
Технологія соусів томатних капсульованих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих лі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Плахотна Юлія Миколаївна
Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих лі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шеманська Євгенія Іванівна
Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія харчового продукту із зерна гречки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фурманова, Юлія Петрівна
Технологія харчового продукту із зерна гречки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гірняк Лілія Ігорівна
Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025