Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Клименко, Михайло Миколайович

К списку авторов

Клименко, Михайло Миколайович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Метрологія, стандартизація і сертифікація
Недоступно
 0 из 2
Книга

Метрологія, стандартизація і сертифікація: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заоч. форми...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Метрологія, стандартизація і сертифікація
Недоступно
 0 из 2
Книга

Метрологія, стандартизація і сертифікація: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Проектування підприємств галузі з основами САПР
Недоступно
 0 из 2
Книга

Проектування підприємств галузі з основами САПР: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів та жирозмінників" напряму 6.091700...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Клименко Михайло Миколайович
Технологія м'яса та м'ясних продуктів: підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ
Вища освіта, 2006 г.
ISBN 966-8081-64-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025