Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
ISBN 966-8347-05-6
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2004 г.ISBN 966-8347-05-6
Автореферат/Дисертація
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Красуля, Олена Олександрівна
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Красуля, Олена Олександрівна
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.090500 "Теплоенергетика" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Технологія харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.090500 "Теплоенергетика" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Фурманова, Юлія Петрівна
Технологія харчового продукту із зерна гречки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Фурманова, Юлія Петрівна
Технологія харчового продукту із зерна гречки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ященко, Вікторія Сергіївна
Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Ященко, Вікторія Сергіївна
Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ткачук, Юрій Михайлович
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Ткачук, Юрій Михайлович
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія цукропродуктів і цукрозамінників: Метод. вказівки до вивч. дисц. і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Технологія цукропродуктів і цукрозамінників: Метод. вказівки до вивч. дисц. і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Багатотомне видання
Технологія цукру: підручник, у 3 т.
Sugar technology
Експрес-об'ява, 2015 г.
ISBN 978-966-97450-4-0
Технологія цукру: підручник, у 3 т.
Sugar technology
Експрес-об'ява, 2015 г.
ISBN 978-966-97450-4-0
Книга
Технохімічний контроль: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.090700 "Технологія зберегання, консервування та переробки молока" денної та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Технохімічний контроль: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.090700 "Технологія зберегання, консервування та переробки молока" денної та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Технохімічний контроль: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконан. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Технохімічний контроль: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконан. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та...
Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-26-8
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та...
Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-26-8
Книга
Технохімічний контроль у галузі: Методичні вказівки до виконання імітаційних вправ "Робота лабораторії" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Технохімічний контроль у галузі: Методичні вказівки до виконання імітаційних вправ "Робота лабораторії" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Мазуренко О. Г.
Трансформатори та електричні машини (Електротехніка. Частина 2): Навч. посібник для студентів неелектротехн. спец. ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-0-X
Мазуренко О. Г.
Трансформатори та електричні машини (Електротехніка. Частина 2): Навч. посібник для студентів неелектротехн. спец. ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-0-X
Книга
Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1
Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1
Автореферат/Дисертація
Лазоренко Наталія Петрівна
Удосканалення техноології маффінів спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Лазоренко Наталія Петрівна
Удосканалення техноології маффінів спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тесля Ольга Дмитрівна
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Тесля Ольга Дмитрівна
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній