Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | вперед >>
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8


Технологія рослинних олій
Недоступно
 0 из 2
Книга
Осейко Микола Іванович
Технологія рослинних олій: підручник
Варта, 2006 г.
ISBN 966-585-047-4


Технологія солоду та пива
Недоступно
 0 из 3
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2004 г.
ISBN 966-8347-05-6


Технологія спредів зі складовими рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрина, Алла Богданівна
Технологія спредів зі складовими рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Красуля, Олена Олександрівна
Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Технологія харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.090500 "Теплоенергетика" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія харчового продукту із зерна гречки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фурманова, Юлія Петрівна
Технологія харчового продукту із зерна гречки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ященко, Вікторія Сергіївна
Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Губеня, В'ячеслав Олександрович
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткачук, Юрій Михайлович
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія цукропродуктів і цукрозамінників
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія цукропродуктів і цукрозамінників: Метод. вказівки до вивч. дисц. і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія цукру
Нет экз.
Багатотомне видання

Технологія цукру: підручник, у 3 т.
Sugar technology
Експрес-об'ява, 2015 г.
ISBN 978-966-97450-4-0


Технохімічний контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.090700 "Технологія зберегання, консервування та переробки молока" денної та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технохімічний контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконан. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів: навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та...
Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-26-8


Технохімічний контроль у галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технохімічний контроль у галузі: Методичні вказівки до виконання імітаційних вправ "Робота лабораторії" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Трансформатори та електричні машини (Електротехніка. Частина 2)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мазуренко О. Г.
Трансформатори та електричні машини (Електротехніка. Частина 2): Навч. посібник для студентів неелектротехн. спец. ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-0-X


Трансформації в бізнесі та економіці
Недоступно
 0 из 1
Книга

Трансформації в бізнесі та економіці: Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 листопада 2020 р.
Нац. ун-т харч. технологій, 2020 г.
ISBN 978-966-992-299-1


Удосканалення техноології маффінів спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лазоренко Наталія Петрівна
Удосканалення техноології маффінів спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тесля Ольга Дмитрівна
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025