Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | вперед >>
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрілець, Ірина Петрівна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тринкаль, Ольга Валентинівна
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боярчук, Ярослав Андрійович
Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисий, Олександр Віталійович
Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новіков, Володимир Вікторович
Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Міхнєва, Єкатерина Геннадіївна
Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


 Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костіков, Микола Павлович
Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Інформаційна технологія підтримки вивчення інженерно-технічних і технологічних дисциплін
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бобрівник, Катерина Євгенівна
Інформаційна технологія підтримки вивчення інженерно-технічних і технологічних дисциплін: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.00
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Кафедра, Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5


Нові продукти для раціонів військовослужбовців
Недоступно
 0 из 1
Книга

Нові продукти для раціонів військовослужбовців: монографія
Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-112-9


Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волощенко, Тетяна Олександрівна
Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гередчук, Аліна Михайлівна
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прісс, Олеся Петрівна
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване керування брагоректифікаційною установкою на основі інтелектуальних алгоритмів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стеценко, Дмитро Олексійович
Автоматизоване керування брагоректифікаційною установкою на основі інтелектуальних алгоритмів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іжевська, Орися Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божок, Олександр Сергійович
Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко, Олена Артурівна
Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Белінська, Крістіна Олександрівна
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зуйко, Віра Ігорівна
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025