Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | вперед >>
Удосконалення технології виробництва комбікормів для риби з використанням насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Павлюченко Олена Станіславівна
Удосконалення технології виробництва комбікормів для риби з використанням насіння льону: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євтушенко Олег Олександрович
Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новіков, Володимир Вікторович
Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибчинський, Родіон Станіславович
Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп: автореф. дис. … канд. техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальова, Олена Сергіївна
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальчук, Світлана Степанівна
Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадаш, Наталія Іванівна
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вівсяного солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мукоїд, Роман Миколайович
Удосконалення технології вівсяного солоду: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іващенко, Катерина Юріївна
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології гранульованого хмелю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлов Микола Георгійович
Удосконалення технології гранульованого хмелю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Науменко Ксенія Андріївна
Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кір'янова Ганна Анатоліївна
Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідро...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соловйова Оксана Леонідівна
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зуйко, Віра Ігорівна
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божок, Олександр Сергійович
Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології заварних пряників
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Своєволіна Галина Василівна
Удосконалення технології заварних пряників: автореф. дис. ... канд техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роглєв, Йосип Йосипович
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогел...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кулик, Аліна Степанівна
Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогел...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касян, Ірина Миколаївна
Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025