Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | вперед >>
Удосконалення технології сушіння плодів глоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євчук, Яна Валеріївна
Удосконалення технології сушіння плодів глоду: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петренко, Микола Миколайович
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковтун, Аліна Володимирівна
Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оверчук, Наталія Олегівна
Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів: [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Белінська, Крістіна Олександрівна
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетр...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Григоренко Наталія Олександрівна
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчу...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ромашко Олена Василівна
Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчу...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грищенко Анна Миколаївна
Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук Наталія Іванівна
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...: Автореф. дис...канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Удворгелі Лариса Іванівна
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.08.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з використанням хмелю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рак, Валентина Петрівна
Удосконалення технології хліба з використанням хмелю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михонік, Лариса Анатоліївна
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Тетяна Володимирівна
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дулька, Ольга Степанівна
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бортнічук, Олег Вікторович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білик Олена Анатоліївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Писарець, Ольга Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна: автореф.дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Миколенко, Світлана Юріївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025