Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | вперед >>
Наукове обгрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погарська Вікторія Вадимівна
Наукове обгрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сердюк, Марина Єгорівна
Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тележенко Любов Миколаївна
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нетребський Олександр Андрійович
Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добробабіна Любов Борисівна
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дідух Наталія Андріївна
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капустян, Антоніна Іванівна
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 03.00.20
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хомич, Галина Панасівна
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини: автореф. дис ... канд. мед. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крусір Галина Всеволодівна
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іоргачова Катерина Георгіївна
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально- профілактич...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазуренко, Ігор Костянтинович
Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально- профілактич...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Д'яконова Анжела Костянтинівна
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
Нет экз.
Періодичне видання

Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]: наук. вид.
Scientific Works
ТЕС, 1937-2022 г.
ISBN відсутній


Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Випуск
Одес. нац. акад. харч. технологій
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Вип. 25, 26
ТЕС, 2003 г.
ISBN відсутній


Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Випуск
Одес. нац. акад. харч. технологій
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Вип. 27
ТЕС, 2004 г.
ISBN відсутній


Науково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Науково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства: монографія
Фенікс, 2016 г.
ISBN 978-966-928-018-3


Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга

Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні: монографія
Каравела, 2018 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бандура, Валентина Миколаївна
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осипова Лариса Анатоліївна
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коркач, Ганна Володимирівна
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025