Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | вперед >>
Інтегровані маркетингові комунікації в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств роздрібної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кот, Олена Володимирівна
Інтегровані маркетингові комунікації в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств роздрібної...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ольшанський, Олександр Васильович
Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Облік і внутрішній аудит послуг підприємств готельного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Герасимова, Надія Сергіївна
Облік і внутрішній аудит послуг підприємств готельного господарства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлова, Наталія Вікторівна
Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Оцінка інвестиційного потенціалу підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жувагіна, Ірина Олександрівна
Оцінка інвестиційного потенціалу підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Олена Іванівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


 Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горєлков, Дмитро Вікторович
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоварова, Ольга Павлівна
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розвиток інвестиційної діяльності торговельного підприємтсва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Алсулаїман Юсаф А.Б. Абді,
Розвиток інвестиційної діяльності торговельного підприємтсва: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Облік і аналіз інноваційної діяльності в підприємствах харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Курбетдінова, Ліля Юсуфівна
Облік і аналіз інноваційної діяльності в підприємствах харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Перцевой, Микола Федорович
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколов, Сергій Анатолійович
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Обозна, Маргарита Василівна
Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Облік та аналіз дебіторської заборгованості в системі управління підприємств оптової торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євлаш, Тетяна Олександрівна
Облік та аналіз дебіторської заборгованості в системі управління підприємств оптової торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Облік і аудит в акціонерних товариствах: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Говоруха, Олена Олександрівна
Облік і аудит в акціонерних товариствах: теорія і практика: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025