Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Процесний менеджмент торговельних підприємств споживчої кооперації України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Філіна, Світлана Володимирівна
Процесний менеджмент торговельних підприємств споживчої кооперації України: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорна, Марина Віталіївна
Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища: монографія
Лідер, 2016 г.
ISBN 978-966-2732-62-7


Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв: підручник, для студентів ВНЗ
Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-611-01-0335-0


Облік та аналіз дебіторської заборгованості в системі управління підприємств оптової торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Облік та аналіз дебіторської заборгованості в системі управління підприємств оптової торгівлі: монографія
Бровін О. В., 2016 г.
ISBN 978-617-7256-53-2


Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова, Тетяна Миколаївна
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Діхтярь, Альона Миколаївна
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ї...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ї...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Обліково-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком підприємств торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарасова, Тетяна Олексіївна
Обліково-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком підприємств торгівлі: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Трансформація картини світу у процесі психологічного супроводу міжкультурної адаптації студентів-...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Трансформація картини світу у процесі психологічного супроводу міжкультурної адаптації студентів-...: монографія
Лідер, 2017 г.
ISBN 978-966-2732-80-1


Оцінка ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дядін, Андрій Сергійович
Оцінка ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Організація бухгалтерського обліку податкових розрахунків і платежів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошенюк, Ірина Євгенівна
Організація бухгалтерського обліку податкових розрахунків і платежів: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


 Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнан...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пак, Андрій Олегович
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнан...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Інжиніринг у ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дуб, Володимир Васильович
Інжиніринг у ресторанному господарстві: навч. посіб.
Друкарня Мадрид, 2017 г.
ISBN 978-617-7470-49-5


Технологія борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія борошняних кондитерських виробів: навч. посіб.
Бровін О. В., 2017 г.
ISBN 978-617-7256-94-5


Стратегічне управління збутовою діяльністю підприємств на міжнародному ринку: маркетингово-логіст...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стратегічне управління збутовою діяльністю підприємств на міжнародному ринку: маркетингово-логіст...: монографія
Лідер, 2017 г.
ISBN 978-966-2732-91-7


Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: монографія
Середняк Т. К., 2016 г.
ISBN 978-617-7373-82-6


Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волковська, Яна Віталіївна
Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Методологія та організація формування інтегрованої звітності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нестеренко, Оксана Олександрівна
Методологія та організація формування інтегрованої звітності: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Корпоративний контроль в системі управління господарськими товариствами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сердюков, Костянтин Георгійович
Корпоративний контроль в системі управління господарськими товариствами: автореф. дис. … д-ра екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025