Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пересічний, Михайло Іванович

К списку авторов

Пересічний, Михайло Іванович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-587-6


Знамениті українські страви
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мазаракі, Анатолій Антонович
Знамениті українські страви
Famous Ukrainian Dishes
Видавець Ігор Губерніков, 2013 г.
ISBN відсутній


Кулінарне мистецтво України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кулінарне мистецтво України: історія, події, особистості, до 15-річчя Асоціації кулінарів України
Видавець Ігор Губерніков, 2013 г.
ISBN відсутній


Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN 966-629-141-X


Проектування готелів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проектування готелів: навч. посіб. для студ. ВНЗів
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній


Проектування закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мазаракі Анатолій Антонович
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN 966-629-355-2


Проектування закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посіб. для студ. ВНЗів
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 г.
ISBN 978-966-629-472-5


Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Технологія продуктів харчування функціонального призначення: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN 966-629-344-7


Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: [Монографія]
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-047-2


Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 2
Книга

Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-532-6


Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-067-7


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025