Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Жеплінська, Марія Михайлівна

К списку авторов

Жеплінська, Марія Михайлівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Актуальні проблеми галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми галузі: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Основи наукових досліджень і технічної творчості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи наукових досліджень і технічної творчості: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Харчові технології
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові технології: Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Фізико-хімічні і біологічні основи консервування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фізико-хімічні і біологічні основи консервування: Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу сушіння овочів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інтенсифікація процесу сушіння овочів: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-928-480-8


Інноваційні ресурсоощадні технології переробки топінамбуру
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інноваційні ресурсоощадні технології переробки топінамбуру: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-441-8


Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
Недоступно
 0 из 1
Книга

Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-123-8


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-124-5


Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-133-7


Оптимізація виробничих процесів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оптимізація виробничих процесів: навч. посіб., [для студентів вищ. навч. закл.]
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-134-4


Технології харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3


Теплофізичні властивості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів: довідник
Серія: Навчальні видання
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-7986-70-5


Оздоровчо-профілактичні продукти з екстрактами лікарських трав та нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оздоровчо-профілактичні продукти з екстрактами лікарських трав та нетрадиційної сировини: монографія
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-8049-47-8


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025