Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : НУХТ
К списку издательств
НУХТ
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
<< назад
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
вперед >>
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гнатенко Микола Андрійович
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобер Віктор Теодорович
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова Валентина Дмитрівна
Шляхи активізації інвестиційної діяльності підприємства харчової промисловості в умовах обмеженос...: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.01
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Багатотомне видання
Методи контролю харчових виробництв: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Багатотомне видання
Теоретичні основи технології харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
Серии: