Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : НУХТ

К списку издательств

НУХТ

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | вперед >>
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гнатенко Микола Андрійович
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобер Віктор Теодорович
Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.05
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Шляхи активізації інвестиційної діяльності підприємства харчової промисловості в умовах обмеженос...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова Валентина Дмитрівна
Шляхи активізації інвестиційної діяльності підприємства харчової промисловості в умовах обмеженос...: Автореф. дис. канд. екон. наук, 08.06.01
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Методи контролю харчових виробництв: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технології харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній


Серии:

© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025