Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5

(UA) Книга
XIII> 69278
885678 Главный филиал

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова, Ольга Ігорівна Гирка, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон; За ред. Іван Васильович Сирохман.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020.– 503 с. : іл., табл.
300 пр.– Містить бібліогр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-269-5.

УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 3. Ресторанне господарство – Безпека, продовольча – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025