Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Харчові концентрати
Рубрики
--> Харчові концентрати
Рубрика
Назва:
Харчові концентрати
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной пр...
Серія:
Информационно-справочная литература
Форт, 2003 г.
ISBN 966-7097-84-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Технології харчування. Концентровані томатні продукти: монографія, китайською, англійською та українською мовами
Астропринт, 2023 г.
ISBN 978-966-927-936-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Дейниченко, Григорій Вікторович
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок: монографія
Кондор, 2017 г.
ISBN 978-617-7582-02-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Позняковский Валерий Михайлович
Экспертиза пищевых концентратов: Учебное пособие для студ. вузов
Серія:
Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья
Сибирское университетское изд-во, 2004 г.
ISBN 5-940870-30-9
Недоступно
0 из 2
Книга
Снежкин Юрий Федорович
Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов
Серія:
Проєкт "Наукова книга"
Наукова думка, 2004 г.
ISBN 966-00-0158-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Юдин Александр Илларионович
Ч. 1: Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков
2010 г.
ISBN відсутній