Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Консервне виробництво
Рубрики
--> Консервне виробництво
Друк списку
--> Консервне виробництво
Рубрика
- Назва:
- Консервне виробництво
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Вип. 9: Виробництво консервів
ISBN 978-617-613-041-3
Вип. 9: Виробництво консервів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 г.ISBN 978-617-613-041-3
Книга
Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення досліджень затрат праці у виробництві плодоовочевих консервів
ISBN 966-7803-50-3
Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення досліджень затрат праці у виробництві плодоовочевих консервів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2004 г.ISBN 966-7803-50-3
Книга
Мікробіологічний контроль консервного виробництва: навчальний посібник
ОДАБА, 2017 г.
ISBN 978-617-7195-49-7
Мікробіологічний контроль консервного виробництва: навчальний посібник
ОДАБА, 2017 г.
ISBN 978-617-7195-49-7
Книга
Програма преддипломної практики на консервних заводах: Для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Програма преддипломної практики на консервних заводах: Для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Фан-Юнг Александр Фроймович
Производство детских, диетических и профилактических консервов
Техніка, 1984 г.
ISBN відсутній
Фан-Юнг Александр Фроймович
Производство детских, диетических и профилактических консервов
Техніка, 1984 г.
ISBN відсутній
Книга
Сборник технологических инструкций и нормативно-технических документов по производству консервов ...
ВО "Агропромиздат", 1986 г.
ISBN відсутній
Сборник технологических инструкций и нормативно-технических документов по производству консервов ...
ВО "Агропромиздат", 1986 г.
ISBN відсутній
Книга
Дьяконова, А. К.
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов: [монография]
Optimum, 2006 г.
ISBN 966-344-087-2
Дьяконова, А. К.
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов: [монография]
Optimum, 2006 г.
ISBN 966-344-087-2
Книга
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум: навч. посіб. для ВНЗ
Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-24-8
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум: навч. посіб. для ВНЗ
Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-24-8
Книга
Флауменбаум Борис Львович
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник для студентів ВНЗ, які навч. за напрямом 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-74-2
Флауменбаум Борис Львович
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник для студентів ВНЗ, які навч. за напрямом 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-74-2
Книга
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування: Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування: Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній